Unit Converter

Unit Converter

همان ­طور که قبلا توضیح داده شد، چیلر وسیله­ ای است که از سیستم سرمایشی استفاده کرده تا حرارت را از یک منبع انتقال دهد و دوباره آن را به محیط خارجی پخش کند. این مکانیزم انتقال حرارت، سیستم سرمایش ابتدایی در تولید قدرت و همچنین ساختمان­ های صنعتی است. این وسیله تنها یک واحد ذخیره اتانول و همچنین شامل المان­هایی برای حرکت آب می­باشد. پس چیلرها در حقیقت تولیدکننده ­ی آب خنک هستند که از آن برای تهویه مطبوع در ساختمان­ها استفاده می­شود. تمام ساختمان­ها مقدار زیادی حرارت ناخواسته تولید کرده، که از منابع معمول آن­ها می­توان به حرارت خورشیدی جذب شده از شیشه­ ها و ساکنین، روشنایی ­ها و وسایل درون خانه اشاره کرد. چیلر یک مبدل حرارتی است که از یک سیکل تبرید برای انتقال حرارت بین دو سیال استفاده می­کند. دو نوع اصلی از چیلرها در ساختمان­ مورد استفاده قرار می­گیرد: چیلر هوا خنک و چیلر آب خنک؛ که در ادامه به بحث پیرامون آن­ها می­پردازیم.

تفاوت­های متمایزی بین کندانسور در چیلر هوا خنک و آب خنک وجود دارد. به طور کلی دمای مبرد در کندانسور چیلر هوا خنک توسط هوا، و در کندانسور آب خنک توسط آب کاهش می­یابد؛ اما این دو نوع چیلر متفاوت، برای تبادل انرژی به جریان سیال متکی هستند. با این حال، به ­دلیل این­که یک سیستم سرمایش وجود دارد، واحدهای چیلر آب خنک کارایی بالاتری را دارند.

چیلر هوا خنک

چیلرهای هوا خنک با کندانسورهایی تجهیز شده ­اند که از هوای محیط برای کاهش دمای مبرد استفاده می­کنند. فن­ ها نیز برای فرستادن هوا بر روی لوله­ های حاوی مبرد و سپس دفع حرارت از آن، استفاده می­شوند. سپس سیکل، از چرخه آبی که درون یک ساختمان برای فراهم کردن سرمایش پخش شده است، حرارت را دفع می­کند. چیلر، در فضای خارجی قرار دارد و بنابراین حرارت می­تواند به اتمسفر پخش شود.

این چیلرها در هرجایی که محدودیت منابع آب یا محیط زیستی وجود داشته باشد استفاده می­ شوند. از آنجایی که در این چیلرها سیستم خنک کننده، ایستگاه­ های پمپاژ آب چگال­شده یا دیگر تجهیزات تهویه مرتبط استفاده نمی­ شود، هزینه اولیه آن­ها کمتر از انواع آب خنک می­باشد.

چیلر آب خنک

چیلرهای آب خنک از مزیت ظرفیت حرارتی بالای آب برای تسهیل سرمایش مبرد بهره می­برند. مبردی که به­ طور معمول در سیستم ­های آب خنک استفاده می­شود ترکیبی از آب و گلیکول می­باشد که درون تیوب ­های شبکه به گردش در می­آید. هنگامی­ که مبرد از درون مبدل حرارتی گذر می­کند، عمل سرمایش اتفاق می­افتد. مبرد گرم شده به برج خنک کننده یا واحد سرمایش بازگشته، و حرارت جذب شده را دفع کرده تا برای سیکل سرمایش بعدی آماده شود. بنابراین دو چرخه آب در این نوع چیلر استفاده می­ شود؛ یکی برای توزیع سرمایش اطراف ساختمان، و دیگری انتقال حرارت اضافی به محیط بیرونی از طریق برج خنک کننده. عمل پمپاژ برای هر دو چرخه آب اولیه و کندانسور مورد نیاز بوده، و برج خنک کننده تنها قطعه ای است که خارجی می­باشد.

اساسا، چیلر آب خنک مقرون به صرفه­تر و موثرتر می­باشند، اما مصرف آب بالایی دارند. اما مزیت اصلی آب این است که توانایی انتقال حرارت بیشتری نسبت به هوا دارد. کندانسورهای این چیلرها معمولا استوانه ای و پوسته و لوله است. هنگام میعان، مایع به چیلر وارد و از آن خارج می­گردد. به دلیل بالا بودن ویژگی­ های انتقال حرارتی آب، نیروگاه­ ها معمولا از چیلرهای آب خنک استفاده می­کنند.

اگرچه عملکرد هر دو چیلر هوا خنک و آب خنک، دفع حرارت ناخواسته است؛ اما آن­ها تفاوت­ های زیادی با یکدیگر دارند. انتخاب این­که کدامین چیلر مناسب کاربرد صنعتی شما می­باشد، به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد، مانند مکانیزم کندانسور چیلر، تفاوت در هزینه­ های چیلر هوا خنک و آب خنک، ظرفیت ­های مختلف چیلر، ملاحظات مکانی و محیط زیستی، تفاوت­ های عملکردی و زیبایی شناختی. گروه دماسازان در این زمینه آماده پاسخگویی به شما به بهترین نحو ممکن می­باشد.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *